U četvrtak, 19. novembra 2015. godine, u Gradskoj upravi grada Pančeva dodeljeno je priznanje „Policajac meseca“ za ostvarene rezultate u oktobru mesecu policajcu Draganu Cvjetićaninu. Priznanje je uručio gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov.

Ovom prilikom, načelnik Južnobanatskog okruga dr Zoran Tasić dodelio je nagradu „Policajac meseca“ za Južnobanatski okrug policajcu Draganu Lacmanoviću.

Dodeljujući plaketu, gradonačelnik Saša Pavlov čestitao je policajcu Draganu Cvjetićaninu, koji je u oktobru mesecu iskazao je izuzetno zalaganje, stručnost i profesionalnost u obavljanju posla i svojim radom doprineo jačanju bezbednosti građana Pančeva, a prethodnog meseca dokazao se u rasvetljavanju krivičnih dela teške krađe i krađe na području PU Pančevo. Gradonačelnik je izrazio zahvalnost, pre svega kao građanin Pančeva, a onda i kao gradonačelnik, prema onima koji se u Policijskoj upravi Pančevo svakodnevno zalažu za očuvanje javnog reda i mira.

Nagrađeni policajac ukazao je na značaj tima, jer iako svaki pojedinac, svaki njegov član, svojim zalaganjem doprinosi boljitku Pančeva, timski rad i zajedništvo su ti koji su najviše zaslužni za očuvanje bezbednosti i sigurnosti građana Pančeva.