Предраг Стојадинов
Заменик градоначелника

Предраг Стојадинов

Рођен је у Панчеву 1972. године где је завршио основну и средњу школу.

Студирао је на Универзитету у Београду и дипломирао је на Факултету за спорт и физичку културу на којем је касније и магистрирао.

Од 2005. године је запослен у Јавно комуналном предузећу „Младост“ где је обаваљао функцију Управника свих пословних јединица, а од 2016. до 2024. године налазио се на функцији директора ЈКП „Младост“.

Каратеом је почео да се бави 1984. године у родном Панчеву из кога је ова древна источњачка вештина и спорт почела да се незаустављиво шири и афирмише пре 60 година. Његова афирмација и спортски успех у каратеу су остварени у врло кратком периоду, а својим одличним реултатима наговестио је рађање великог карате шампиона и карате је постао његова главна животна преокупација. Освајач је златних медаља на Светском и Европском првенству у апсолутној категорији, а као такмичар освојио је још 1 златну, 2 сребрне и 5 бронзаних медаља на Европским првенствима и 2 бронзане на Светском првенству у Светском купу. На националним шампионатима освојио је 12 титула шампиона државе, а освајао је и бројне медаље на Медитеранским играма и Балканским шампионатима, као и на многим међународним турнирима.

Упоредо, као активни такмичар почео је да се бави и тренерском позивом и своје тренерске резултате бележио је са Карате клубом „Динамо“ и као селектор универзитетске, кадетске и јуниорске Репрезентације Југославије да би пуну афирмацију добио у раду са сениорском Репрезентацијом Србије. Својим стручним радом довео је сениорску мушку Репрезентацију до сребрне медаље на Светском првенству у Јапану 2008. године и до трона најуспешније националне селекције на Светском првенству одржаном 2010. године у Београду са освојене три златне и једном бронзаном медаљом.

Од 1996. године је на функцији Шефа стручног штаба и тренера Карате клуба „Динамо“ Панчево. И као активан такмичар и као селектор и тренер остварио је врхунске спортске резултате.

За остварене спортске резултате као активан такмичар награђиван је највишим признањима Републике Србије, АП Војводине и Града Панчева. Добитник је Октобарске награде Града Панчева и награде Јован Микић Спартак АП Војводине.

Истакао се и као успешан председник Спортског савеза Панчева у два мандата од 2003. до 2011. године.

Живи у Панчеву, ожењен је и отац двоје деце.

Контактирајте Заменика градоначелника

    Ваша е-пошта

    Предмет

    Ваша порука

    Провера